Video!

Mot!

I går lagde Mathilde og Linnea en cover av MOT sangen, de vil stå i mot mobbing. Mobbing er en stor feil her i værden, hvem tar ansvar ? alt for få... Flere skulle tatt ansvar for at sine barn får det bra, eller at de ikke mobber andre og ødelegger liv. Mobbing er en stor grund til at det er mange barn og voksne tar selvmord. Selv om det virker uskyldig, kan det hende at i hodet til personen som blir angreper ikke føler det. På skolen til Mathilde er det mange som er blitt mobbet og i to tilfeller der er det noen som faktisk ikke går på skolen lenger. Lillebroren min sin skole er også involvert i mobbing.

Har dere hørt om appen, Ask.fm ? den er en av grunnene til at mange unge går inn i dyp depresjon og havner på psykriatiske. Mamma hadde nettopp en samtale på ungdomsskolen der de snakket om akkuratt denne appen. Appen var først startet opp til og kunne stille spørsmål til hverandre, anonymt eller med din egen profil. Men den har gått ut av styr, barn som faktisk ikke er eldre enn 10 år har også denne appen og mobber hverandre. Den er nok mest kjennt på telefoner til 12-17 åringer, der de angriper hverandre med stygge kommentarer, som er anonyme. Det at de kan være anonyme gjør at de er mye tøffere, for de vet ikke hvem som skriver hva, dette er veldig leit... 

Håper mange står mot mobbing og hjelper hverandre og de som blir mobbet. Ta tak! 

 Lik og del gjerne :) 

Strikk av hår

Ny flettevideo

Flettevideo 1.1 - bursdagsfrisyre 

Lørdagstur til Sandnes med Mamma og Pål

I går var vi en tur på kvadrat og deretter hos kjæresten til mamma som heter Pål. Vi spiste taco, spillte buzz og såg en film som heter Tangled (to på rømmen) som var kjempekoselig! 
filmet ganske mye så her får dere en film av lørdagen :) 
Husk og kommenter spørsmål på spm runden (sist innlegg)