Blogg, alder, interesser, hva skal til?

Hei.

Til nå har vi ikke skrevet mye på bloggen, annet enn videoer. Men det skal det bli en forandring på. Hva er gøy og lese om? Blogg handler mest om jenter, eller gjør det? jeg vil si, Njæææ, mange gutter leser blogg, eller skriver blogg selv. Men, jeg kan trygt si at flertallet av blogglesere er jenter. Hva er intressant for jenter? masse! alt fra sminke, hårprodukter, klær, sko, mat, bilder, musikk, dyr, gutter.. osv.. osv?

Mathilde er 8 år og har blogg med meg, noe som hun faktisk synes er veldig kult, og hun elsker og være med på å legge ting ut på bloggen. Hun kommer alltid til meg og spør om vi skal blogge, jeg glemmer det litt bort. Men om jeg skal ha lyst til og blogge, må jeg vite hva jeg skal blogge om. Det er ikke lett og sette seg ned og skrive om noe, bare for å skrive. Jeg som andre blogger VIL skrive om ting folk vil lese og stoff folk blir intressert i. 

Da Mathilde hadde blogg, blogget jeg for henne, da også. Det var vanskelig siden jeg også hadde min egen blogg men hun fikk kommentarer og mange leste bloggen hennes. Kanskje fordi det ikke er normalt at ei lita jente som da var 5 år, hadde blogg? men hun gjorde det ikke for oppmerksomhetens skyld, for det viste ikke hun eller jeg at skulle falle i smak for folk, noe som det gjorde. Hun hadde videoblogger og sa til meg hva jeg skulle skrive da jeg skreiv et innlegg til henne. Hun fikk kommentarer av mødre med barn på hennes alder, og ungdommer. Hun syntes det var veldig gøy. Tillogmed folk på skolen hun begynnte på hadde lest bloggen hennes og maste på henne at hun skulle blogge mer, ikke at bloggen hennes var veldig bra, men de likte å høre hva hun gjor og hadde og si. 

Nå spør vi dere, om dere kan være snille og kommentere hva dere vil lese på vår blogg, både video og innlegg. Hva vil dere lese ? 

Dette innlegget ved hilsen fra begge to :) 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar